Serenata e bretkosës

Intervista - - HISTORI NGA JETA -

Në k’të botë nuk është veç njeriu Përshëmbull tretet dhe një bretkos si qiriu Dhe të dashurës i këndon serenata! Paçka se s’pëlqehen këngët e saj S’do të thotë se njeriu ka të drejt Çdo qenie është krejt e pafaj Dhe dashuron në mënyrën e vet! Ndaj nëse dëgjon një zë bretkose Të marrë kurrsesi mos e quaj por të paktën këndon me zërin e saj!

SKENDER LAZAJ TREBESHINA

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.