Po iki

Intervista - - HISTORI NGA JETA -

Më sheh si iki, si re, si shi. Veshur shpirtin me petka malli. Me gjysmë fryme, me lot në sy, Me hap të rëndë si të një ushtari. Dhe iki, iki si i arratisur prej burgut të trishtë të fatit tim. Më sheh si iki në të ngrysur

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.