Pyetjet e reja

Intervista - - PYESNI NJERI-TJETRIN -

-Ç’mendim keni duhet t’ia kontrollojë prindi fëmijës telefonin?

-Balena Blu, keni dëgjuar ndonjëherë për këtë lojë që vret?

-Shumë ankohen që në verë nuk kanë oreks, disa të Po për ju cila është stina që keni oreks më shumë?

-Njerëzit që ju mbrojnë kur nuk jeni prezent, janë miqtë më besnik që ju mund të keni. Ç’mendim keni për këtë shprehje?

- Cili është vendi ideal për të kaluar pushimet këtë verë dhe pse?

- Cila është frika juaj më e madhe në jetë?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.