Ambra: Pse nuk e vazhdova gënjeshtrën e Elit

Intervista - - FAQE 1 -

U pa si “rrezik” nga femrat e tjera të Big Brotherit, që në momenit që hyre, sepse është e bukur, e njohur, e suksesshme në fushën e saj dhe shumë e dashur dhe afrueshme. Hyri në çift me Elsamedin por doli vetë nga ajo shtëpi, sepse ajo e “la” live Elsamedin dhe nuk e vazhdoi më atë që kishin nisur në momentin e hyrjes ose siç e quan ajo “gënjeshtra e Elit”. Ambra Muji, rrëfen gjithçka pa dhe jetoi në atë shtëpi dhe ba

Fabjola Kuburi:-Ambra, në cilën prej situatave në shtëpi do të kishe dashur të reagoje ndryshe, tani që je jashtë dhe i sheh gjërat me sy tjetër?

Ambra Muji:- nuk kam menduar në asnjë mo

- Je shprehur se me Elsamedin nuk mund të jeni më as shokë jashtë. Ka vend për shprehjen “kurrë mos thuaj kurrë”?

-Që në momentin që unë kam -

- Mendon se marrëdhëniet mes njëri-tjetrit këtë edicion ishin më tepër të fokusuara te love story, duke nisur që nga emri i edicionit “love edition”, sesa te diskutimet, komunikimi?

- Jo, nuk mendoj se njëri- tjetrin, mendoj se - mi në çift, si njëri tjetrin, si luajnë së situata të cak -

- Me cilët prej ish-banorëve të edicioneve të tjera ke lidhur miqësi?

-

- Emri yt është një emër tipik italian. Ka ndonjë histori të veçantë?

- saj.

- Kush ishte me të vërtetë i sinqertë në mbështetjen ndaj teje?

mendoj se Dona ka qenë e vetmja sinqeritetin.

- Çfarë të bënte të mendoje përmendja e emrit tënd si e nominuar?

- Ke treguar se je tip i qeshur, i hareshëm e plot energji pozitive, përveçse e bukur. Cili është vendi nga ku burojnë të gjitha këto?

-

- Hyre me Elsamedin e dole vetë. Çfarë ndodhi realisht?

- kak të lojës.

- Çfarë ndjen të ketë ndryshuar Big Brotheri në jetën tënde?

-Kam një javë që kam dalë, nuk më ra akoma llotaria që të time në modeling.

- Cili prej tyre ka nevojë për këshillë aty brenda për natën - sht?

- -

- Cila është ngjarja që e ke përjetuar më bukur në jetën tënde?

unë kam kaluar janë momentet me - -

- Mendon se gjërat e bukura në jetë varen nga fati apo menaxhimi ynë?

- rin tënd.

- Nëse do të organizohej një konkurs bukurie, kujt do t’ia jepje çmimin, bëhet fjalë për vajzat e BB9?

-

- Personi që të qëndron më afër dhe është më në dijeni të dëshirave e mendimeve të tua?

- vendim që kam marrë.

- Si reagon përballë vështirë-

-

- Dëshira më e fshehtë që do të doje të ndaje me ne?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.