Dorian Ramaliu: Njerëzit e shohin Fiksin si shpëtim

Intervista - - FAQE 1 -

Dorian Ramaliu, nuk është pak i njohur në ekranin shqiptar. Energjik, plot humor dhe dashur për publikun. Në bashkëmoderim me një tjetër emër të njohur Devis Mukën, prej disa kohësh sjellin çdo mbrëmje në një formë satiriko-investigative, probleme që shqetësojnë popullin dhe e shihin këtë emision si shpëtimin e tyre. Një emisioneve më të ndjekur në vend, Dorian Ramaliu na tregon më pak humor brenda, si është të punosh për “Fiks Fare”, ka dy fjalë për Devisin por edhe

Fabjola Kuburi:- Dorian apo Dori, si do të të drejtohem?

-Dorian, bashkë me Devin tashmë jeni shndërruar në moderatorë simpatikë dhe shumë të dashur për publikun. Si të bën të ndihesh ky vlerësim?

-Çfarë është për ty “Fiks Fare”?

çdo dite.

çfarë mendimi ke për gjendjen aktuale në Shqipëri, ti si do më përgjigjesh?

- -

- Nëse gazetarët e “Fiksit” kanë një material të dhimbshëm si pjesa më e madhe materialeve që transmetohen aty, gjatë kohës që ti e prezanton,e përjeton edhe vetë atë? - -

- Cili ka qenë problemi më i keq, më i dhimbshëm, më ime Fare” gjatë kësaj kohe?

në redaksinë tonë janë njëlloj ime sjellë në vëmendje.

- Cilat mund t’i quash vështirësi tek të prezantuarit një emision si “Fiks Fare”?

- - kemi dalë me sukses. - Deri kur e shikon veten në Fiks Fare? - Gjëja më e këndshme që ke dëgjuar nga një admirues...

-

- A ju vijnë falënderime nga personat që janë ankuar dhe kanë gjetur zgjidhje tek ky emision?

më vete.

- Ti nuk je pak i njohur në artin dhe shoubizin shqiptar. Si e ke menaxhuar dikur dhe sa e ndjen sot peshën e të qenit person publik?

-Përveç time. - Dy fjalë për bashkëprezantuesin tënd Devis Mukën?

- Nëse të rastis të shikosh veten në “Fiks Fare” çfarë kritikash i bën?

- Sa përqind e audiencës zgjedh të shohë një emision investigativ, për shkak të “drejtuesve simpatikë”?

- - Cilat prej programeve të dikurshme të ngjallin nostalgji?

- Çfarë do të dojë të shihnin, për shembull, fëmijët e tu në të ardhmen?

-

nuk e di ku do ketë arritur teknologjia.

- Je aktiv edhe në teatër, tani më thuaj arsyen pse bën disa punë njëherësh?

veçantë.

- Nëse për një moment të duhet të lësh njërën prej tyre pas dore, cilën do të lije?

-

- Konkursi më i frikshëm, me tension dhe emocionues që të vjen ndërmend...?

-

artit shqiptar të cilën e vlerëson dhe të pëlqen deri në admirim? - Në fund, mesazhi yt për ata para dhe pas ekranit...

-

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.