Xhansu Dere: fare Nuk ngjaj Ejshanin me

Intervista - - FAQE 1 -

Xhansu Dere është një nga aktoret e reja më të njohura turke. Përveç kësaj ajo është edhe mis, modele dhe prezantuese programesh televizive. Xhansu ka lindur në 14 tetor 1980 në Ankara dhe prindërit e saj kanë origjinë greke. I kaloi vitet e fëmijërisë në Izmir dhe më vonë është vendosur në Stamboll, ku ka përfunduar universitetin në degën e Arkeologjisë. Krahas studimeve ajo mori pjesë edhe në një konkurs Mis Turqia 2000. Tek ne u bë e njohur me rolet e protagonistes në telenovelën “Sila” dhe “Ezel”. Xhansu ka marrë pjesë edhe në 14 episode të serialit “Sulejmani i madhërishëm”. Pikërisht kur ishte në kulmin e karrierës së saj, Xhansu shkëputet prej aktrimit për një periudhë 3 vjeçare dhe më pas i rikthehet ekranit të vogël me serialin “Nëna”, i cili i Aktorja është e lidhur me foto bashkëjeton.

- Ti u zhduke nga skena, por edhe nga mediat menjëherë pasi more pjesë tek “Sulejmani i Madhërishëm”. Pse?

- vista.

- Çfarë ke bërë gjatë këtyre tre vjetëve?

- -

- Mesa duket ti ke shijuar jetën këta tre vjet

-

- Shumë njerëz të famshëm bëjnë investime në vend që të udhëtojnë si ti. Pse bëre këtë zgjedhje?

- - jetoj…

- Çfarë ke mësuar nga udhëtimet?

- - - antë.

- Mos po mendon të lësh një jetë të re?

- Në serialin e ri, “Nëna”, ti rikthehesh fuqishëm në ekran. Si ndjehesh kur merr përsëri pjesë në garë?

- “ ” - tension nëse do t

- Cila është gjëja e parë që mëmësinë?

nënës tënde. - Ti vetë do të bëhesh nënë? aftë të arrija diçka të tillë në jetën time.

- Në ditët e sotme shohim shumë njerëz që përpiqen të jetojnë bashkë, megjithëse nuk janë të lumtur...

-

- Abuzimi seksual tek fëmijët ishte përsëri në rendin e ditës për krijimin e një legjislacioni të ri. Çfarë ndjen kur sheh lajmet?

- Do të doja që çdo fëmijë të jetonte jetën e tij të lumtur si fëmijë, do se “ne të rriturve na vjen keq këqinjtë”.

- E ndiqni aktualitetin dhe politikën?

- Pse? - kencën.

- Si e shihni kohën që jetojmë?

- Seriali i ri, Nëna, bën fjalë për një mësuese e cila zbulon se një nga nxënëset e saj keqtrajtohet në shtëpi. Ajo e rrëmben dhe i vë një emër të ri, duke e mbajtur si vajzën e saj, derisa nëna e vajzës e zbulon...

në serial luan rolin e Melekut, tillë me një fëmijë 7 vjeçar. saj.

madhe në realizimin e tij?

-

- Seriali Sila tregon një kulturë shumë maçiste dhe shumë të dhunshme ndaj grave. është vërtet ajo që ndodh në Turqi?

-

- Më pas ti interpretove një rol krejt ndryshe, atë të Ejshanit në telenovelën Ezel. Sa ngjan Ejshani me Xhansunë?

nga unë, si nga kultura familjare, edukimi, stili i jetesës, etj. Prandaj

- Çfarë ka ndodhur në jetën tuaj dashurore tre vjetët e fundit?

- Kush është ai dhe nga vjen? tani jeton këtu, me mua. Këtë

- Ti je një nga gratë më të bukura të Turqisë. Ke një kriter bukurie për meshkujt?

- Ti je bërë e famshme që kur ishe 17 vjeç. Mendon se ke zgjedhur profesionin e gabuar, meqë nuk të pëlqen të bësh jetë mondane?

- Cilat janë gjërat që nuk i duron dot?

- Mungesa e drejtësisë, e res

- Je ambicioze, ose xheloze ndaj konkurrentëve?

- ten. - Sa i përdor mediat sociale? -

- Mediat sociale janë pjesë e jetës sonë, si arrin t’u qëndrosh larg atyre?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.