Kida:Rregullat e arta

Intervista - - FAQE 1 -

Kida, këngëtarja e dashur e publikut shqiptar, këtë vit nënshkroi dhe kontratën e parë me kompaninë ndërkombëtare “Sony Music” një arritje relativisht e kënaqshme. Ajo sapo ka sjellë edhe bahskëpunimin e parë me këngëtarin anglez Hcue, këngën “Don’t say no more” të cilën e publikuan një muaj më parë, ndërsa vetëm prej pak ditësh e kanë sjell edhe me klip. Klipi është realizuar në Angli, ndërsa është publikuar në kanalin Vevo të Hcues. Kida, si duket tashmë

Fabjola Kuburi:- Kida vjen me Hcue, “Don’t say no more”, kishe kohë që po e përgatisje këtë këngë?

Kida:- Po, kemi disa muaj që - verë.

- Klipi është realizuar në Angli apo jo?

- - - Edhe Elvana ka sjellë një këngë në anglisht dhe ajo bash ky trend për të bërë këngë në anglisht? - - e tij/saj. Këngëtari do - kërkesave

- Çfarë është më me rëndësi për ty në sjelljen e një projekti të ri?

- Sa aktive je aktualisht me koncertet?

ngarkesën e tij.

- sin e suksesit të një artisti, cili do të ishte ai?

- Ku ndahen dhe ku takohen muzika dhe realiteti?

-

- Më trego një nga rregullat e

- -

- Eventi apo koncerti më i veçantë, që e kujton me nostalgji?

- t ë - cert ku jam e ftuar, ka

bërë në emër të profe

që në fund ia ka vlejtur -

- Cila është kënga që do ta veçoje për mesazhin dhe emocionin që përcjell?

- monë ka qenë kënga më ka stimuluar që -

- Cilat janë fjalët e duhura për të të përshkruar?

mund të më quani

- Cila është gjëja së cilës i përkushtohesh më tepër?

-Momentali- familja. Janë tre gjërat më të

- Kur mendon se është koha e duhur për të nisur një familje?

- Çfarë mendon kur dëgjon për çifte që bashkohen dhe ndahen sot?

- Dashurinë dhe urrejtjen i - Ke thyer ndonjë rregull deri më sot apo ke ecur gjithnjë me rregulla?

- nës time.

- Cila është një pyetje që ia bën shpesh vetes?

- Çfarë e bën një njeri interesant?

- Me kë të thonë se ngjan? -Me veten time, nuk ka gjë më

- Syri yt kritik, çfarë të thotë për veten?

të mirën.

- Me apo pa çfarë bota do të ishte një vend më i fortë?

-

- Më shumë muzikë, do të thotë më pak çfarë? - Çfarë gjendet me shumicë në shoubiz sot? - Çelësi për të mbetur sa më

- ndurës dhe të pamundurës?

-Varet se si ja krijon mundësinë nëse ia vë qëllim vetes.

- Cila është arma jote më e fortë? - Vera ku do të gjejë?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.