Edi Rama: Habitem, pse ma japin votën mua?!

Intervista - - FAQE 1 -

Udhëheqësin historik të rilindjes, shokun Edi Rama e takova pas një tubimi elektoral. Vendin e tubimit nuk po e them. Teksa zbriti nga podiumi, ju afrova dhe me të kreva këtë bashkëbised

Kaso Kosa: -Përshëndetje shoku

Edi Rama ë mo Kaso mirë ë -Meqë jeni i majtë, ndaj.

-Meqë ju votojnë të majtët, ju them “shoku”

-Pse thoni kështu shoku, zoti Rama? vjetë. -Keni bërë pallë?

-Edhe punë keni bërë, sho...zoti Rama.

-Po ja, keni rritur ekonomimë, për shembull.

ë keni rritur ekonominë e vendit. Jo ekonominë tuaj. Ju kështu keni thënë. Mos jeni i pirë? - Unë -Po ç’ka ndodhur atëherë? Mos ju ka rënë dielli në kokë?

-Ku të -

-Bobo, iku Krye sho, o zoti Kryeministër, qetë E ç’më gjeti mua të gjorin. Do thonë e ka katandisur Kasoja në këtë gjendje. Qetësohuni ju lutem. Futuni në hije, mos t’ju zë dielli. -Aman o sho, o zoti Kryeministër qetë ë bëni benevrekë ë tilla unë -Ku ta di unë i gjori, o sho, o zoti Kryeministër.

- lona të ë më vjen të ë ë ë ë. ë falni se po bëhem edhe unë ca banal. ë ë ë si ve ë ata njerë ë ulërasin ë Më ngatë ët. Ja kë sëmurë? -Ore unë të - sëmurë ë ërr ma ëjnë ë ër arritjet eko -Përse leshi? -Vajta ca kohë o sho, o zoti Rama që “lesh kam parë”, dmth nuk kam parë lesh të palarë. Po ku lënë ata të LSI-së të shikojmë gjë ne... Vinte në ë ërralliste suksese ë -Cili Ben? ë ë. -Vinte Ben. Blushi në zyrën tuaj? Po ky qenka lajm i thenë eksklu... ë që e vendosa ministër, që mos e ven ë.

-Mua më duket se këto zgjedhje do

-Po ndoshta nuk shikon alternativë më të mirë, o sh, o zoti Rama.

nuk do votoja, nëse nuk do kandidoja -Ku ta di unë i gjori... - - - -Hë, hë i mbaj. - jen Kaso.

-Qenka mirë kur ju bie dielli në kokë ju politikanëve. I thoni gjerat troç, o sho, o zoti Rama.

ë voton mua, Kaso. Jo vetë ët e mi në ë e tjera... Bisedoi me shaka Kaso KOSA

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.