Valer Kolnikaj: Edicioni i dashurisë janë Daniel-Fotini

Intervista - - TELEVIZION -

Ai ka qenë vetë pjesë e një prej edicioneve të “Big Brother” dhe saktësisht në edicionin e 7. Ai mbahet mend si “rrëmujaxhiu” mes banorëve sepse ishte aktiv gjithë kohës, hapte tema për diskutim, replikonte dhe luante një lojë siç e do një realitet i tillë. Nuk kishte si të mungonte komenti i tij, javën e fundit të Big Brother Albania

Po e nis që nga emri që i kanë vënë këtij edicioni, “love edition”. -

- -

- - -

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.