Pse nuk po të jep efekt palestra?

Intervista - - SHËNDET -

Ju shkoni disa herë në javë në palestër, nganjëherë edhe çdo ditë dhe nuk jeni aq në formë sa duhet të jeni. Pse ndodh kjo? Ja ç‘thotë një instruktor palestre: “Si instruktor kam parë të kalojnë para meje me qindra vetë. Bazuar në atë që shoh, mendoj se shumë prej jush janë duke gënjyer vetveten. Bëni një hap prapa dhe tregohuni të sinqertë me veten për atë që po bëni. Kjo do t’ju ndihmojë të veproni në mënyrë më të zgjuar dhe mbase edhe me të fuqishme”. Sipas specialistit tonë, ja cilat janë arësyet

1. Nuk kushtoni vëmendjen e duhur.

Disa instruktorë janë më të - - - - - - - - vënë vetes.

2. Nuk po stërviteni aq sa duhet

- -

- keni muaj që merreni me to,

- - - - -

3. Krahasoni veten tuaj me

- - - -

4. Nuk e pranoni se nuk mund të ndryshoni

- - - - - -

5. Ju e shpërbleni sforcimin

- - - këto gjëra nuk i merr dot nga një - -

- mirë.

- - me mungesë kronike të gjumit.

-

- - - tregojë se mungesa e gjumit dëmton trurin”, deklaroi ai.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.