Pse është mirë të jesh beqar në verë?

Intervista - - SEKS -

Më në fund vera mbërriti çdo minutë e saj. Aq më shumë nëse jeni beqar/e, pasi vera është stina më e mirë për t’u zbavitur dhe shijuar lirinë. Beqaria nuk varet nga stinët, por ekzistojnë momente kur ajo vlerësohet më nga liria që të dhuron. Në dimër, kur bën ftohtë dhe mërzitësh, është mirë të kesh dikë pranë që të të ngrohë, por në verë ka diell dhe bën kohë e bukur, pra mund të dalësh jashtë dhe ke më shumë kohë për ta kaluar me shoqërinë. Në këto momente liria të duket edhe më e çmuar. Kujdes, nuk themi se duhet të lini parnerin/en thjesht, nëse jeni beqarë, dijeni më shumë prej kësaj. Arësyet le

1. Është shumë më e thjeshtë të takosh njerëz të rinj në verë

- Përveç kësaj, vitamina D që mar -

2. Të jesh vetëm të lejon të përjetosh dashuri vere

- - -

pushime me shoqërinë në minutën e fundit, pa pasur nevojë të konsultoheni me partnerin më parë

Fundjavat e gjata janë të - -

4. Të gjithë (përfshi edhe ju) janë më seksi në verë

- muajt e tjerë të vitit. Përveç kë

5. Vera është momenti kur ka plot evenimente dhe aktivitete të përkryera për beqarët

- 6. Do të shihni vende të reja -

- tër në këtë të nxehtë

- nuk do të keni nevojë të luftoni

8. Nuk do të harxhoni momentet e pushimeve tuaja duke i dërguar mesazhe partnerit

- tuaja të çmuara.

9. Është më zbavitëse dalësh me shoqërinë

10. Do të mbaroni punët që keni lënë pezull

Ditët në verë janë më të gjata, ndërlikuar.

11. Më në fund do të mbaroni librin tuaj të verës

12. Keni më shumë mundësi të niseni vetëm për aventura

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.