Miss Elbasani 2017: Më ngatërrojnë me Elvanën

Intervista - - SPEKTAKËL -

Është shpallur më e e bukura e Elbasanit, për 2017. Françeska Gjeli, gjimnazistja nga Elbasani, përveç se është e bukur ajo ngjan shumë edhe me këngëtaren më të sukseshme shqiptare, Elvana Gjatën. A ndihet mirë nga ky vlerësim dhe ngjashmëri Miss-i nga Elbasani apo ? Këto dhe të tjera në intervistën që

Fabjola Kuburi:- Urime për vazhdon gjimnazin, apo jo?

- -

- Ç’mund të na thuash për çmimin që more?

- -

- Po mendon se e more ti çmimin?

- - -

- - latës dhe a prisje ta arrije këtë rezultat?

- ëndërruar të jem një modele.

- Më thuaj një kujtim të bukur, duke përjashtuar mo

- fotografëve...

- Kush të shtyu të merrje pjesë në këtë event?

- Edhe pse konkursi ka pak ditë që përfundoi, dua të di nëse dita ose edhe jeta jote, ka ndryshuar sadopak...

- Ditët nga momenti i kurorë

- Si reaguan familjarët dhe shoqëria jote pasi more çmimin?

-

- A ishin të gjithë në sallë kur u kurorëzove?.

- Cili ishte urimi më i bukur që more dhe nga kush?

- Kishte lot gëzimi në ato momente?

- fundme në atë çast, aq sa do gjeja fjalë.

- Konkretisht, sipas teje, cilat ishin rivalet më të forta?

-

- Jemi kuriozë të dimë se çfarë ka marrë prindërit e saj?

- Besoj se tani, djemtë të - Meqë përmende më lart komunitetin, çfarë mund të bëjë një Miss për komunitetin?

- Ke plan të marrësh pjesë në Miss Shqipëria, në edicionet që do vijnë?

- E ke projektuar tashmë të ardhmen tënde?

Ke një ngjashmëri të jashtëzakonshme me Elvana Gjatën, ndihesh mirë nga ky krahasim?

- Ndonjëherë po, ndonjëherë që bëj.

- Të kanë ndonjëherë me të?

qenë të sinqertë.

- Ndihesh në ndonjëherë për këtë gjë?

më të mira të momentit.

ndonjë të për bashkët tjetër me Elvanën?

-

- Elvana është në preferencat e tua muzikore?

- - i saj.

- Po sikur të të kerkonin të bëjë një klip si sozia e saj, do pranoje?

- ngatërruar siklet

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.