Poezia juaj... Mos u bëj xheloze!

Intervista - - POEZI -

Por një ditë krejt papritur pash ujvarën të menduar. Dukej kaq shumë e mërzitur zemrën kush i’a kish’ lënduar ? Më nuk durova , i’u afrova lehtë e putha me nxitim. ti do mbetesh shpirti im !

LETA GURANJAKU

Mos u bëj xheloze për jetën time, E dashura ime. Nuk është jeta ime ajo që bëj, Të tjerë ma zgjodhën, nuk vendosa unë.!! Zemra ime brenda është, Një burg i vërtetë. Buzët jashtë qeshin, Sytë shkëlqejnë,dhe ti atë shikon. Me zemër të burgosur,e shpirt të vrarë jetohet!! Më thuaj jetohet!!!.. Dhe kur dua të bërtas,nuk mundem. Dhëmbët shtrëngoj. Sytë më lotojnë dhe fytyra, Më skuqet,më nzihet. Dhembjen time se them dot, Kurrë s’ke për ta kuptuar!! Sa dhemb shpirti. Sa dhemb jeta ime!! Mos u bëj xheloze për jetën që bëj, E dashura ime!! Mos u bëj zheloze për, Për dhembjen time.! Unë e dua zhelozinë tënde.!! ANILA KARAPIDOU

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.