Pyetjet e reja

Intervista - - PYESNI NJERI-TJETRIN -

-Cila ke qenë për ju ëndrra më e frikshme që keni parë ndonjëherë? Unë nuk i mbaj mend ëndrrat që shoh. Xhuljo

-Është më mirë ti japësh dikujt një mundësi njohjeje apo këto fejesat dhe martesat shpejt e shpejt që përfundo

-Sa rëndësi ka për ju imazhi i një personi? Për mua shumë, e kam shumë të vështirë të shoqërohem me njerëzit . Joli

-Cila është mënyra më e mirë që duhet përdorur për të komunikuar me fëmijët e sotëm? Unë mendoj që janë bërë shumë të pasjellshëm. Lindita

të dalë nga situata? Unë për vete jo, sepse një që gënjen një herë e bën rutinë dhe gënjen edhe dy herë e më shumë. Jani

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.