Astrologia shpjegon ëndrrat

Intervista - - SPECIALISTËT PËRGJIGJEN -

BURRA TË HUAJ

Përshëndetje, kam rreth dy vite që unë shoh të njëjtën ëndërr. Më bëhet sikur disa burra më ndjekin nga pas dhe duan të më vrasin herë me pistoletë e herë me gurë. Më trembin aq shumë sa arrin të më dali dhe gjumi. Në të vërtetë unë jam e fejuar prej një viti e gjysëm dhe sa herë jam me të fejuarin këto ëndrra nuk i shoh. Jam e shqetësuar për faktin se çfarë kuptimi mund të kenë? Faleminderit

ëndrra MË PËRPLASI MAKINA

Kam parë në ëndërr sikur kaloja pranë shtëpisë sime dhe shoh që një makinë vjen drejt meje dhe i ruhem asaj por ndërkohë një makinë tjetër më përplas. Unë jam në tokë dhe dëmtoj disa pjesë të trupit por nuk shoh gjak dhe këtu më del ëndrra. Çfarë do të thotë kjo?

Kjo ëndërr - - POLICIA

Jam një vajzë 29 vjeçe dhe kam parë në ëndërr një person që nuk e njoh. Isha në shtëpi me të dhe bashkë me ne ishte dhe një shoqja ime. Djali më thotë që kishte probleme me policinë dhe në kohën që më thotë këtë gjë policia vjen në shtëpi për ta marr. Ne kaluam nga dhoma tjetër dhe jashtë dëgjonim të shtëna por nuk kishte kufoma dhe gjak. Djali erdhi në dhomën dhe më la një byzylyk dhe një palë çelësa të shtëpisë më pas polica e mori dhe teksa e merrte ai më thonte që më donte.

ëndërr I DASHURI

Përshëndetje, jam një vajzë 18 vjeçe, jam e lidhur prej dy vitesh. I dashuri im është në klasën paralele por shpesh më del e tij. dore dhe më thotë: “Unë të dua vetëm ty dhe jo atë”. Kjo ëndërr më shqetëson shumë dhe nuk e di se çfarë kuptimi mund të ketë? Faleminderit dhe pres përgjigje

- - asgjë nuk rregullon. jo në të kaluarën e tij.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.