Pyetje për instruktorin Si t’i tonifikoj krahët?

Intervista - - SPECIALISTËT PËRGJIGJEN -

Përshëndetje instruktor Skerdi, unë jam një vajzë 22 vjeçe, 162 e gjatë dhe 50 kile. Dua të shtoj në peshë se më duket vetja shumë e dobët por tani që është edhe vapë nuk kam ndonjë oreks të madh por ajo që më shqetëson më shumë në trupin tim është pjesa e krahëve pasi i kam shumë të hollë dhe do doja ndonjë këshillë si ti formoja krahët me ndonjë ushtrim në kushtet e shtëpisë pasi jam dhe shumë e zënë me punë e nuk më del koha për të vajtur në palest ë r. Faleminderit dhe pres p ë rgjigjen tuaj.

Skerdi Pasha instruktor, Royal Fitness Club, Rruga: Theodor Keka, Unaza e Re pranë Astirit. Numër telefoni: 0695445228:- Pë ëndetje - - ë -

mua që keni mundësi ë - - - - - knees on ground. - - - - je secilën nga seria në jetë 45 sekonda-1 minutë. - ë muskuli ka nevojë të riku ë - gjja ime. suksese.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.