Si të komunikoj më mirë me fëmijën tim?

Intervista - - SPECIALISTËT PËRGJIGJEN -

Përshëndetje Lorela, unë jam mamaja e një vajze 3 vjeçare. Në përgjithësi shoh një sjellje të mirë pasi dhe po e edukojmë me qetësi por ç’po na dëgjojnë veshët me këto fëmijët e sotëm, dita- ditës po ndryshojnë. Do doja që edhe kur të rritet të ketë besim dhe të jetë e hapur, e lirshme në komunikim me mua, por për ne prindërit jo gjithmonë kjo gjë është e lehtë. Do doja të dija, cila është mënyra më e mirë që ne të kemi një komunikim të mirë, sot dhe në të ardhmen?

Lorela Garuli, psikologe, email lorela_ garuli@ hotmail. com:- - ment që na sjell në vëmendje - - - - - tillë vlen që të tregojmë kujde - - - - - - - tjetër, kanë nevojë të marrin vlerë - jektive nga ana e meritave janë një Fëmijët nuk du me të tjerët, duke - - - që me fëmijët të jemi të qartë, të - - - - - të rritur, me sinqeritet e ciltërsi. - dimet, nevojat, frikërat. Vetëm

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.