A marr dëmshperblim për vdekjen e djalit?

Intervista - - SPECIALISTËT PËRGJIGJEN -

Përshëndetje avokat, unë që po ju shkruaj jam Hasani, prind i një fëmije i cili ka humbur jetën në aksident automobilistik në qytetin e Tiranës. Djali im ishte duke kaluar rrugën automobilistike në vijat e bardha dhe me semafor jeshil ndërkohë që një makinë tip autoveture e morri përpara dhe e fluturoj shumë larg. Pyetja ime është, a përfitoj unë ndonjë pagesë monetare nga autori i cili ka shkaktuar aksidentin dhe a merret zyra juaj me këto raste?

Pë ë Më ë keqë ër këtë fakteqësi që ë ë ë ë e rëndë ë ër këtë fatkeqë

Pë ë tuaj që në letrën ndjekur rrugën administrative se ata nuk ofrojnë ën e kërkuar ë ërkon me legjislacionin në fuqi, atë ë ës në rrugë ë ë - ërkesë ërisë së sigurimeve ë ë ë - - - lacionit.

- - -

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.