Pyetjet e reja

Intervista - - PYESNI NJERI-TJETRIN -

- Ore si fitoi PS- ja kështu? Unë u habita fare… Drilona

- Sa rëndësi ka për ju imazhi i një personi? Për mua shumë, e kam shumë të vështirë të shoqërohem me njerëzit që nuk janë të plotësuar nga ana kulturore. Joli

- A ekziston dashuria me shikim të parë? Për mua po. Merita

- Ç’mendim keni për njerëzit që gjëns më të lehtë e kanë të fyejnë dikë se sa ta kuptojnë? Unë i klam inat këta njerëz. Maksi

- Çfarë mendimi keni për shprehjen: Njerëzit e sotëm me fjalë të nderojnë, me vepra të zhgënjejnë! Unë e besoj shumë këtë shprehje. Aldi

- Meritokraci apo politico- shalëroro kraci? Unë them meritokracia ka vdekur. Bela

- Kush bën më shumë, motra për vëllain apo vëllai për motrën?

- Dihet që motra për vëllain lë kokën por ama edhe vëllai për motrën shkatërron gjithë botën por problemi qëndron se vëllezërit nuk shprehen kurrë tek motrat për dashurinë që kanë kun- drejt tyre. Hernandez

- Kjo është njësoj si të krahesosh gomarin me ferrarin, motra bën gjithçka për vëllain. Armeniso

- Motra për vëllain bën gjithçka, unë për vëllain tim do jepja dhe jetën. Laureta

- Kur bëhet fjalë për prona ose pasuri motra me

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.