Si mund të komunikoni me ne?

Intervista - - POSTA -

(Vazhdon nga faqe 20)

Angli. Kërkoj një femër për qëllime serioze. Dua që ajo të jetë e moshës 21-26 vjeç dhe e gjatë 170. Ky është numri im i telefo

Përshëndetje, jam një djalë nga Tirana me banim në Angli. Kërkoj një vajzë nga qyteti për qëllime serioze nga familje e mirë. Dua që ajo të jetë deri në njoftim të më dërgoj sms në numrin tim

Jam Lorenci 25 vjeç nga Fieri, jetoj në Londër prej 6 vitesh dhe për momentin ndodhem në Shqipëri me pushime dhe kisha dëshirë që të njihesha me ndonjë gocë të mirë dhe të sinqertë për lidhje serioze. Kush nga gocat është e interesuar të më

vitesh jam me banim në Londër. Jam me dokumenta dhe punë të rregullt. Jam pa vese dhe me orientim familjar, dëshiroj të ajo të jetë serioze, e edukuar dhe që dëshiron të krijoj familje.

lindur dhe rritur në Angli. Dua të lidhem me një shqiptare për martesë. Ky është numri

në Angli prej 8 vitesh. Kërkoj te njoh një femër shqiptare te thjeshte dhe te sinqertë për synime serioze. Kush është e interesuar

Për vajzën 20 vjeçe, unë jetoj në Angli por për momentin ndodhem në Shqipëri. Nëse ke dëshirë për lidhje serioze, unë jam 25 vjeç dhe ky është emaili im: kotariosman@gmail.com

Kërkoj një vajzë të mirë që të ketë trup tërheqës për lidhje serioze. Unë jam 26 vjeç

Njoftime nga Suedia

Përshëndetje, kërkoj një grua të mo Kosova por jetoj në Suedi. Ky është numri kontaktojnë.

në kërkim të një vajze shqiptare, simpatike dhe elegante për qëllime serioze nga kërkoj një lidhje serioze. Nuk dua të më kontaktojnë femra pa karakter apo që kanë qëllime jo serioze. Të interesuarat të më kontaktojnë në këtë adresë email: hoxhae

Jam një djalë nga Suedia, probleme ekonomike nuk kam, kërkoj një bashkëje e gjithë të mirat. Ju që e lexoni këtë njoftim më shkruani në email auroracafebistro@ outlook.com

Njoftime nga Kosova

Jam Miri 29 vjeç nga Kosova. Kërkoj një femër për lidhje serioze. Ky është numri im: Përshëndetje, jam Jetmiri nga Kosova i interesuar për një lidhje serioze martesore. Mosha të jetë 18-22 vjeç. Ky - leminderit për mirëkuptimin.

nga Kosova. Punoj dhe jam i interesuar për Faleminderit

Përshëndetje, jam Muhameti nga Prishtina. Jam i shkolluar, familjar, shumë i kujdesshëm por i pakënaqur me jetën seksuale. Nëse ka të interesuara të më shkruajnë në email: muhamet.haziri78@ gmail.com Vetëm ato që mbajnë sekretin.

Përshëndetje jam një zotëri nga Kosova dhe i përgjigjem vajzës nga Durrësi

Përshëndetje zonja të nderuara, jan një 59 vjeçar. Jetoj dhe punoj në Kosovë prandaj kërkoj një zonjë për martesë sepse gruaja më ka vdekur dhe dua ta kem në krahë dikë edhe për vitet që kanë mbetur.

Përshëndetje, jam nga Kosova dhe po kërkoj një femër shiptare për lidhje serioze.

Njoftime nga Belgjika

Jam në kërkim të njeriut të jetës. Unë që jam i interesuar të njoh dua të ketë mo

Njoftime nga Argjentina

Përshëndetje, lë numrin tim për

Njoftime nga Maqedonia

Përshëndetje, jam një zotëri nga Maqedonia dhe kërkoj të takoj një zonjë mirëpres. Faleminderit.

Kërkoj një femër për lidhje serieoze im i telefonit:

Njoftime nga Kanadaja

Përshëndetje, jetoj në Kanada dhe dua një lidhje serioze. Ky është numri im i

Njoftime nga Irlanda

Përshëndetje, më quajnë Arben, jam - jetë serioze dhe e thieshtë. Të interesuarat të kontaktojnë në adresën time të emailit calaartur@gmail.com ose të telefonit

Njoftime nga Turqia

Përshëndetje, jam Leonardi nga Korça, kërkoj një vajzë për të krijuar familje. Kush mendon si unë dhe është e interesuar të më telefonojë në numrin tim Faleminderit.

Njoftime nga Ukraina

Jam një djalë 22 vjeç dhe kam dëshirë të njihem me një vajzë për qëllime serioze. Ky është numri im i telefonit për ..!!

Njoftime nga Usa

banim në Usa. Kam dëshirë të njihem me një vajzë serioze, të rregullt dhe me një - çe dhe të jetë me shkollë. Ky është numri im i telefonit për të interesuarat. 001-727

quajn Eduart, jam 50 vjeç, i divorcuar prej dhe dua të njihem për qëllime serioze me një femër nga Shqipëria. Mosha e saj të - tim të më telefonoj. Ky është numri im:

Unë që po ju shkruaj jetoj në Amerikë prej16 vitesh. Më quajnë Kastriot dhe jam 52 vjeç. Kërkoj të lidhem me një femër Fëmijët nuk jetojnë me mua. Numri im i

Njoftime nga Franca

jetoj në Francë. Jam i interesuar vetëm për lidhje serioze. Për femrat që duan të njëjtën gjë të më kontaktojn nëse duan. Kjo është adresa ime e emailit. alanal25@yahoo. com. Faleminderit.

Jam X dhe jetoj në Paris prej shumë vitesh. Kam mbaruar për shkenca ekono një vajzë që jeton jashtë shtetit.

Përshëndetje, quhem Fredi dhe jetoj në Francë, kërkoj një femër që të jetë e kulturuar, e kuptueshme dhe të ketë mo informacion ky është numri im i telefonit.

me banim në Francë dhe jam në kërkim të një lidhjeje serioze. Ky është email-i im alanal25@yahoo.com

banim në Paris. Jam me arsim të lartë dhe dua të lidhem me një vajzë qoftë dhe e ndarë nga burri. Mjafton të ketë karakter familjar.

Jam Gazi nga Kosova, jetoj në Franc vjeç. Unë jam i divorcuar. Të gjitha femrat e interesuara mund të më kontaktojn në numrin tim

Kërkoj një lidhje serioze me një vajzë. Kush është e interesuar të dërgoj sms

Përshëndetje! Lë numrin për atë femër që është e interesuar. Unë jetoj në Paris dhe dua që ajo të jetë deri në moshën

Njoftime nga Zvicra

banim në Zvicër. Jetoj vetëm dhe s’kam obligim ndaj njeriu. Unë kërkoj një femër - rioze dhe është e sinqertë e familjare. Ky është numri im pë rata persona që kanë

Jam Ëngjëlli dhe kërkoj një femër për lidhje dashurie. Dua që ajo të jetë e Unë jetoj jetoj në Zvicër. Për çdo gjë më lajmëroni në numrin tim të telefonit: angelolaloshi@hotmail.com. Faleminderit

Përshëndes Meritën dhe i lë numrin e telefonit për të komunikuar. mirëkuptimin.

Zvicër. Jetoj vetëm dhe kërkoj një femër Kush ka qëllime serioze dhe martesore të më kontaktoj në numrin tim të telefonit:

• Me mesazhe sms ne numrin celular 0693430733 ne cdo ore te dites dhe te nates.

• Me leter ne adresen: Rruga «Qemal Stafa» Nr.331, Tirane, Shqiperi. • Me e-mail gazetaintervista@gmail.com • Ata qe deshirojne t’i botojne letrat e tyre me perparesi, duhet te bejne nje pagese prej 500 lekesh. Pagesat mund te behen prane zyrave te PTT me adresen e gazetes, ose degeve te bankave ne numrin e llogarise 3372 BKT 1 Tirane. Ne Greqi pagesa prej 4 Eurosh duhet bere ne ne te gjitha agjencite e bankes Alpha Bank ne cdo qytet apo lokalitet te Greqise, me numer llogarie 112-002101-298758. Mos harroni qe nje kopje te mandatarketimit te parave ta dergoni bashke me kerkesen...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.