Një verë si kjo

Intervista - - POEZI -

Një verë si kjo dua të vijë, Një ku sodis detin e lahem në shi, Një verë pa zhurmë dhe pa zhveshtësi, Një verë ku çelem unë e më jeton ti! në djepin e tij. Sy-çelur e dua, zemër-plasur e kokë-krisur po aq sa ti! Një verë dehëse, një dashuri!

FJOLA GJONAJ

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.