Vajza e letrave

Intervista - - POEZI -

Tani është ora e saj, Nëse e sheh me një laps në dorë, Tani ajo vajzë ka ndjerë shiun që ka rënë, I ka prekur shpirtin, e do t’ia thotë dikujt, Por jo! Ajo nuk zgjedh dikë, Ajo zgjedh t’ia thotë një copëze letre, Tashmë asaj i ka rrahur zemra, Jo! Ajo zgjedh një copëz letre, U bë natë, mesnatë, ag... Gjumi i saj ka marrë pushime, Ajo vajzë dhe një letër po udhëtojnë... Mos u çudit!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.