KËRKOHET DHURUES MËLÇIE

Intervista - - HISTORI NGA JETA -

Kërkohet, karshi pagesës, dhurues mëlçie, femër ose mashkull nën moshën 50 vjeç, që të ketë grup gjaku 0 pozitiv dhe të mos ketë probleme tensioni e diabeti. Personit do t’i merret një pjesë e vogël e mëlçisë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.