Ku je ?

Intervista - - POEZI -

A nuk duhet të ishe këtu ! A nuk duhet të mos hesht ! Hë pra , cfare është e gjith kjo ? Kohe e humbur , dhimbje e të shkuarës apo copëza të së ardhmes . Dua ta di , mos ik ... Ndalu Ku shkon ? A ke pergjegjesi ? Destinacjon ku të më përfaqësoj dhe mua . Ku është bota ime ? Dashuria pêr tmë dashur , mëshira për tmê treguar , djersa për tmë rritur . Ku janë të gjitha këto , ti ku je ? Pse sillesh si i helmuar , ku dreqin kjo dhimbje të ka dermuar ? A ke dinjitet

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.