Djalë i vogël

Intervista - - POEZI -

I zbritur nga yjet ti më mësove se këtu poshtë askush nuk vjen askush nuk shkon të gjithë bëjnë sikur vijnë të gjithë bëjnë sikur shkojnë dhe ne nuk bëjmë asgjë por presim dike që kurrë nuk do të vijë sepse e dimë që nuk do të shkojmë ASKUND

LEDIONA BRAHO

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.