Veç pret

Intervista - - POEZI -

Në krah’ të mbaj si një kitarë dhe ndër gishta të përshkoj... Në çdo notë rënkim i marrëe ëmbël më sheh..., të dashuroj ! Të shtrëngoj në krahët e mi Ndërsa unë jetoj çdo notë ti rri e heshtur e veç pret... Luajnë gishtat në kitare nën një qiell- mrekulli. Përpëlitje , humbje ndjenjash

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.