URIM

Intervista - - SPECIALISTËT PËRGJIGJEN -

Gëzuar ditëlindjen U bëfsh edhe 100 vjeçe Elzen Në Sytë e tu shohim gjithë botën Në sytë e tu shohim diellin vetë Gëzohemi kur aty çel pranvera Trishtohem kur mblidhen retë. Je ende i vogël nipi dashur Ditëlindjen pret me gëzim Ne themi prit edhe ca pa rritu Ti do të e Nuk mbetet shoqërojmë Në udhëtimin tënd të parë Me zemër në dorë me lot në sy Me frikën se do jemi të ndarë. tjetër veç të Ne jetën tonë pa ju se duam Por dimë që ju nuk na përkisni ne Oh sikur të na merrje edhe ne Në horizont kur dalin retë. Tu mbronim donim nga çdo e keqe Nga probleme dhe trishtime Nën krahët tonë t’iu shtrëngonim Si klloçka që zogjtë strehon. Por dimë që kjo nuk është e mundur Ndaj zemrën tonë merreni dhuratë. Sa herë të duash në thërrit Dhe ne do të na kesh pranë. Dielli të ndriçoftë rrugën Qiellin e takon e prek me dorë Vesa i njomtë buzët e tua Yjet tu bëfshin kurorë. Nga gjyshërit Belul dhe Hurma Hasanbelliu

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.