Të qeshim

Intervista - - ARGETIM -

Horizontalisht 1. President i një shteti të fuqishëm. 5. Atë e ka çdo njeri. 8. Ylli që na ndriçon. 10. Rip pa zë. 12. Qytet në Dibër. 13. Kilometri. 14. Emër burri. 16. Targë e një vendi fqinjë. 17. Quhet ashtu një banor i një zone të jugut. 18. Planet. 20. Fatos…, ish kryeministër. 21. Që respekton rregullat e shoqërisë. 22. Ajo e detit. 23. Luaj ose. 24. Kafshë pune. 25. Dhoma ose…27. Fillon intimiteti. 28. …Meksi, politikane. 30. Metal. 31. Struktura që krijohen në det nga disa mikroorganizma të vogla. 33. Telenovelë turke. 34. Këngëtar shqiptar. Vertikalisht 1. Surrat. 2. Fillon udhëtimi. 3. Shok. 4. Shumë i hidhur. 5. Personazh i Pallatit 176 (pa fund). 6. Notë muzikore. 7. Film i Stalones. 9. Del nga syri. 11. Quhej dikur planet. 13. Shtet në Amerikën e Veriut. 15. E konsumojnë aziatikët. 17. Aleksandër…., kompozitor. 19. Fillon akti. 20. Natriumi. 21. Pjesë e përzgjedhur e shoqërisë. 22. Lloj zvarraniku. 24. Lumë në veri. 26. Atë e bëjnë njerëzit me shpirt të ndjeshëm. 28. Vend ku qëndrojnë anijet. 29. Përgjigjemi në telefon. 31. Unë kam, ti…32. Pasthirrmë.

Përgjigjet e numrit të kaluar SUEDI-ADEM I-PALASE-A RA-LIRI-ER IMI-RI-GRI ARTI-PRIN ANAN-MEIT LEK-KE-MRE IT-PARA-EB B-KITARE-R IRAN-KONGO ZËNKA E ÇIFTIT Goni hyn në një bar dhe i thotë Gentit, banakierit:

- Më hidh diçka të fortë, Gento. Sapo pata një grindje të tmerrshme me gruan.

- E si mbaroi zënka? - e pyet ky.

- Erdhi tek unë në gjunjë, bile me këmbë e duar në dysheme!- i thotë Goni.

- Vërtet? Kjo qenka për t’u treguar si shembull! Dhe çfarë të tha?

- Më tha: “Dil nga poshtë krevatit, frikacak i dreqit!” BARI Një mbrëmje, në një bar të mbushur plot, një vajzë si mis i afrohet banakut dhe i bën shenjë banakierit. Ky i fundit, një tip me mjekër të gjatë, afrohet gjithmonë me buzëqeshje në buzë. Vajza i bën shenjë të afrohet edhe më dhe gjenden me fytyrat shumë afër.

- Pa të të pyes pak, i thotë vajza duke i përkëdhelur me naze mjekrën. Keni kokteje?

- Sigurisht që kemi, - i prgjigjet banakieri i entuziasmuar.

Vajza afrohet më shumë ’i përkëdhelë

- Tekila Sunrise keni? - e pyet vajza.

- Patjetër që kemi, - përgjigjet banakieri, ndërsa vajza vazhdon t’ dhe mjekrën. - B52 keni? - Po, edhe B52 kemi, - përgjigjet banakieri i eksituar nga përkëdheljet e vajzës.

- Bukur, bukur...Kamikaze keni?

- Sigurisht që kemi edhe Kamikaze.

Vajza i përkëdhel në mjekrën me të dyja duart dhe duke e parë në sy, i thotë:

- Shumë bukur atëherë, po letër higjenike në banjon e grave pse nuk keni?! LIBRI PA SUBJEKT Një bionde shkon tek banaku i bibiotekës dhe thotë:

- Mora një libër javën që shkoi, por është libri më i mërzitshëm që kam lexuar ndonjëherë. Nuk ka fare subjekt, vetëm shkronja dhe numra.

- Atëherë qenkeni ju ajo që na keni marrë librin e telefonave!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.