Venera Lumani: Mezi pres të bëhem nënë

Intervista - - SOCIALE -

- - është - -

- - zikën është - është - sjellë një solo.

- zonin veror?

Venera Lumani:- Të them të vërtetën jam gjithë kohën me nxitim këtë verë sa që s’po marr dot veten por po e shijoj pikërisht në këtë mënyrë, rrugë të gjata nga koncerti në koncert, vapë, punë, lodhje dhe në fund shumë kënaqësi.

-Meqenëse je e kudondod

- Unë jam këngëtare profesioniste, e diplomuar në këtë degë dhe absolutisht që ky është profesioni im, ndërsa koncertet dhe ‘kudondodhja’ nuk të bëjnë asnjëherë këngëtare në profesion.

kategorinë e këngëtareve që janë të lid

- Super, gjithnjë e më shumë.

-Talenti dhe akti është

-Normalisht që ka qenë diçka shumë e rëndësishme për mua të kem në krah një njeri të të njëjtit drejtim në punë, mëson dhe shijon më shumë.

ndonjëherë ta kaloni

-Edhe pse marrëdhënia jonë është shumë serioze padyshim që po, jemi rrugës për të hedhur hapa edhe më të mëdha por çdo gjë me kohë.

-Me kaq angazhi ndonjëherë veten nënë?

-E shikoj dhe e ëndërroj çdo ditë madje. Mezi e pres të bëhem nënë.

-Si është -

-Familja është çdo gjë për mua dhe për çdo njeri besoj. Jam e lidhur me to dhe më mungojnë çdo ditë e më shumë.

ndikuar roli i babait tënd në rritjen tënde artistike?

-Absolutisht, babi im është nisma, ai është personi që ka vën themelet e mia në muzikë.

- - - -

Unë kam qenë e fokusuar në muzikën klasike dhe nuk më ka bërë shumë përshtypje muzika e lehtë. E kam kultivuar edhe muzikën e lehtë por qëllimi ka qenë te ajo klasikja. Pastaj sa për të kënduarit unë çdo gjë ja lë kohës dhe situatës, por normalisht do këndoja qoft muzikën klasike apo atë të lehtë.

- Kujtime të bukura kam tek të dyja. (Qesh)

- I kujtoj me shumë nostalgji. - -

-Unë kam prezantuar edhe më përpara, kam bërë shumë gjëra në lidhje me spektaklin në fakt. Edhe nëse me jepej rasti do e bëja përsëri me kënaqësi.

- tari?

- Janë të mira dhe ndihmojnë për të rinjtë pastaj ndodhin gjëra rrugës. Një ditë e jotja jo shumë e mirë, mund të bëj që ti të mos ia dalësh por rëndësi ka ajo që ti merr nga e gjithë kjo eksperiencë.

- - -Është ëndrra jonë.

- Ishte shumë bukur, por nuk e shijova tamam. Me duhet fronti që të marr ndjesinë e duhur.

-Po, e mendoj por them se më duhet akoma punë dhe kohë.

Shumë, ndoshta me hapa të vogla dhe mbase jo shumë të dukshme, por jam duke e bërë që tani.

Çfarë

-Është vendlindja, është lidhja shpirtërore që më bën ti kthehem gjithmonë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.