Sabjen Lilaj: Fituam me zemër

Intervista - - SOCIALE -

ëlindja: 18.02.1989 Skuadrat ku ka luajtur: Ti Skënderbeu (viti i gjashtë që luan )

ë ësuesen

ë ësuesen

ë Të gjithë skuadrat e ndjejnë të ësorë - ë ë do të ë ër gazetë korçar ...

- sevini në gazetë një ër

: - Fale ç - minderit gazetës tuaj që ënuar ndaj kaështë ndër të parët që po zakë - ës të merituar. Skëndërbeut në turin e tretë të ënuar nga ë - ë ë ë dë arrit ndaj një ë - vetë ë ë ëËshtë detyra e çdo sin dhe Teutë futbollisti të shënojë, por një ë më tepër u kënaqa me kua ë ësorë - të njohur në shtëm një skuadër që ka një ç investim marramendës dhe ç është kjo nuk është pak gjatë në Thuhet që është festuar Një gë ë ë deri në orët e para të mën ë çë ër gjesit të ditës së premte ? ë Ashtu është. Kemi fesbardhekuqtë janë tuar deri në orët e para skuadë ë do të vaztë mengjesit të sotëm ( hdojë ë premte). Ishtë nje gëzim i ligjshëm, pasi kaluam një kundërshtarë me një - tirësie shumë të lartë. Kjo nuk është hera e parë që po e provojmë një kënaqësi të tillë, pasi skuadra jonë dy vite më parë ka qenë pjesmarrëse në grupet e këtij kompeticioni.

Ishte një - dimshme…. ?

Sigurisht që po, pasi në gjirin e sajë kishte futbollistë të nivelit shumë të lartë. Mjafton të përmendim Arshavin, futbollistin e përfaquese ruse për të kuptuar cilësinë e e kësaj skuadreje, por ne besuam qysh në ndeshjen e parë të zhvilluar në Kazakistan dhe nuk projektuam qy në ndeshjen e parë. Kisha besim se do ta kalonim me sukses këtë ndeshje. Cili ishte tuaj? çelësi i suksesit

Besimi te vetja dhe kompaktësia që kemi. Vlerësuam në maksimum skuadrën kundërshtare, zbatuam me përpikmëri detyrat e dhëna nga trajneri. Besoj se këto janë të mjaftueshëm për të arritur suksesin.

- Kaluat një skuadë - nerë ë

- Çdo skuadër kur del në fushë, hyn me mendimin për ta - ballë një skuadër cilësore si Kairat, gjërat ndryshojnë. Por ishte dëshira që mposhti çdo vështirësi dhe ja dolëm. Por tani nuk është e thënë që përballë ke një skuadër të mbushur me emra të mëdhenj dhe të eleminohesh. Mjafton të kesh besimin dhe të luash me zemër dhe gjithçka arrihet. Por në ndeshjen e së ejntes, një factor përcaktues pati dhe tifozëria e mrekullueshme e Korçës, që na përkrahu gjatë gjithë ndeshjes, duke u bërë faktor frymëzues për

ë ë të verdhë një të nga ana juaj ?

- Në rastin e parë gjyqtari veproi drejt se vertetë gabova, por në të dytin nuk kishte arsye të vepronte ashtu. Mu duk i nxituar si vendim. Por tani nuk ka vlerë një gjë e tillë tashmë duhet të shohim përpara.

çdo turi dihet ë vështirësisë ë ës tuaj ?

- Çdo skuadre i nevojiten futbollistë cilësorë, por dhe me grupin që kemi, kam besim që skuadra do të ecë përpara. Ne kemi vite që luajmë me njëri tjetrin dhe kjo nuk është pak. Një gjë të tillë e patë dhe në dy ndeshjet e fundit ndaj kazakëve.

- Sa e njihni kundërshtarin e rradhës Mllada Boleslav ?

- Nuk e njoh aspak. Tani do të mundohemi të marrim ndonjë informacion për të. Por ajo që duhet pranur është se futbolli çek është mjaft i mirë në të gjitha parametrat dhe kjo duhet vlerësuar.

ë shkojë skuadra juaj këtë sezon ?

- Tani m’u kujtua një shprehje e bukur popullore, “oreksi vjen duke ngrënë”. Kam besim se do të ecim përpara, pse jo të mos arrijmë dhe një herë ndeshjet e grupeve . Tashmë skuadra ka kri që kërkon të lejë gjurmë në kompeticionet europiane. - Po për kampionat ? - Tashmë vëmendja jonë është përqëndruar te ndeshjet e kupave. Duhet t’i marrim me rradhë gjërat. Jam i bindur se do të shihni një Skënderbe më të fortë.

ë tej

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.