Poezia juaj... Mërzitja ime

Intervista - - SOCIALE -

Kur të bësh diçka Do ta kesh pranë Kur të thonë mos S’ke për të qenë e vrarë.

ESMERALDA BEQIRI

Mërzitja ime arriti qiellin,!. Lundroj mbi re,pa e kuptuar,pa e ndjerë,! Përse njerëzit lëndojnë??..,na bëjnë të qajmë si fëmijë, Dhe një fjalë e vetme lëndon!!.. Zemra çahet nga rëndesa e fjalëve!!. Nuk duron u mbush kupa,!!mjaft më, Fjalët lëndojnë,dhe sa jetë kemi,mjaft më!!.. Po fjalët e ëmbla ku i latë o njerëz??.. Kur do ti thoni??,kur të vdisni??.. Do ti merrni me vehte në botën tjetër??.. Duhen fjalët e ëmbla në botën tjetër??.,duhen??!!... Kur si thoni për së gjalli,?, Do ti thoni në botën tjetër.??!! Sa për të qeshur,sa për të qarë?!. Njerëzit kanë harruar të jetojnë!!. Të ndjejnë ëmbëlsinë e fjalëve të ëmbla!! Të ndjejnë se jetojnë në këtë botë.!! Në botën ku lind dielli në mëngjes, Dhe perëndon në mbrëmje, Në botën ku njerëzit janë njerëz, Dhe jo kafshë.!!!.. Në botën ku gëzohemi dhe qeshim , Bashkë me fëmijët tanë.!! Lundroj mbi re,shoh pluhur të bardhë, Nuk marr dot frymë,ska ajër të pastër.!!!.. Jam vetëm, me mërzitjen time, Pa buzëqeshjen time,pa ëmbëlsinë e fjalëve të mia,!!, Pa jetën time,fjalët lëndojnë.!!!...

ANILA KARAPIDOU

Selanik

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.