Dua të shtoj në peshë, por lodhem shpejt

Intervista - - SPECIALISTËT PËRGJIGJEN -

Përshëndetje, një element i rëndësishëm është biseda që ju keni folur gjatë ëndrrës por që ti nuk thua asnjë fjalë për këtë. Ke të drejtë që ke krijuar një lloj ankthi nga kjo prezencë e shpirtit. Ky njeri i vdekur që të është shfaqur pranë krevatit do të thotë se ti ke qenë në një gjumë jo të thellë dhe këto ëndrra janë më shumë domethënëse. Kjo ëndërr mund të jetë e menduar gjatë ditës për aq kohë sa ti e di që ai ka qenë i vdekur dhe nuk ke biseduar sikur po positive dhe nuk ke pse ke frikë nga një energji që është plus dhe ndihmuese.

Prezenca e një ambienti të tillë të mningarkuar me besime dhe fuqi ka një forcë të madhe energjie. Në këtë periudhë që po kalon ti do jesh e ndihmuar nga këto fuqi. Deri në 6 muaj ëndrra ecën me atë energji. Hoxha jep sinjalin që ju jeni zemërmirë dhe e ndjeshme dhe kërkon gjithmonë pastërti dhe qetësi. Ndaj mos u shqetëso se asgjë e keqe nuk ndodh.

Mbase ti mund të jetosh me frikë ose me ndonjë kërcënim në rrethin familjar ose shoqëror që shikon këto ëndrra. Këto ëndrra vijnë edhe tek persona të ndjeshëm shpirtëror dhe që zhgënjehen shpejt. Ankthi duhet të një traume të kaluar. Ndaj bëj kujdes dhe shiko veten sa je në kohë. -

Ju jeni e çorientuar dhe keni një krenari të brendshme. Edhe djalin brenda vetes e do por nuk të lë krenaria të jesh me të. Kjo krenari na bën dëm ndonjëherë. Ti nuk e di se Kjo krenari na bën dëm ndonjëherë. Ti nuk e di se çfarë e shohim dhe në fjalët e djalit që të thotë e di ti se çfarë dua. - het edhe me vëllain që të del në ëndërr dhe të sjell një zarf. nëse nuk sqarohesh dhe kjo shihet edhe në fund ku ti je në një dasëm pa muzikë.

Përshëndetje instruk ë shkoj në ër ndaj doja të shtoja në thënë që të ndih këtë. Pro është që unë të ha dhe të nuk ia dal dot se vjen një ë ë çfarë

Skerdi Pasha instruk - 0695445228:- Përshëndetje, ti je vetëm 22 vjeçe, të pamundurën e bën të mundur. Kam instruktuar raste të njëjta si ju, në një moshë dhe më të madhe kur arritja suksesit është më e vështirë dhe kanë rezultuar me sukses. Madje i ka ndryshuar jetesa pozitivisht. Në lidhje me të ushtruarin në palestër ti s’duhet të ushtrohesh më shumë se 60 minuta. Në mënyrë që të ruajmë kapacitetin zhvillues të forcës dhe rikuperues. Secili nga ne e ka një kapacitet rikuperues që do të thotë të ndërtosh më shumë qeliza se sa harxhon në ë bën në palestër ose në terma të tjerë kjo quhet kompesimi. Programin në palestër duhet ta ndërtosh të ndarë në grupmuskuj sepse muskujt e mëdhenj të duhet 72 orë rikuperim ndërsa muskujt e vegjël 48 orë. Duhet të punosh me numër të ulët përsëritjesh 6-8-10. Koha e pushimit 1.10 minuta. Disa këshilla të përgjithme kur instruktori gjatë programit tënd do i ketë parasysh aty tek ajo palestër ku ti ushtrohesh. Ndërsa në lidhje me ushqimin ju duhet të hani 5-6 vakte në ditë. Secili vakt të përmbaj 80 gr karbohidrate dhe 30 gr proteinë. Të jap një shembull: 300 gr pilaf kanë 72 gr karbohidrate, 150 kanë 32 gr proteinë. Nëse do ushqehesh fort siç duhet do kesh suksese. Si vakte mund të të shërbejnë edhe proteinë shake (për masë). Unë do të këshilloja të përdorje kurën me qumësht blete. 10 gr qumësht blete. E përdor 1 gr në ditë. Është një kurë shumë e efektshme. Pasi të mbarosh kurën e qumshtit të bletës do përdorësh xhinseng. Futet në familjen e kafesë por që të bën shumë mirë në metabolizëm. Favorizon shumë anën anabolike. 1-Stërvitja me pesha. 2-Të ushqyerit e rregullt. 3-Kura e qumështit të bletës.

4-Xhinsengu. Këto janë katër këshillat e mia që ti të arrish suksesin. Besim, bindje dhe dëshira për të arritur atë që do. Të gjitha këto do bëjnë që ti pas disa muajsh të ndihesh krenare për veten dhe rezultatin e arritur.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.