Ikonës

Intervista - - POEZI -

Frymëzuar nga...

A thua vërtetë jam një ikonë për ty ? Që heshtur në portret varur rri në mur. E kurrë s’ arrin ti deshifrosh shikimin, Ikonë që të zgjon pyetjen Kur do të prek , kur ? Nëse ikona ngjallet , ti cfarë do të bësh ? A thua ndjenjat për një ikonë s’ harrohen? Dhe po zgjata dorën, ti nuk do refuzosh Ikonat më the, s’preken , ato veç admirohen.

AUROR CM

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.