Të qeshim

Intervista - - ARGETIM -

1. Dru tropikal. 5. Kopshti i parajsës. 8. Struktura nënujore të krijuara nga kafshët. 10. Supë pa zë. 12. Veshje indiane. 13. Fillon ezmeri. 14. Enë kuzhine. 16. Litium. 17. Titull në kohën e Turqisë. 18. Njeriu më i dashur. 20. Atë e japin gazetarët. 21. Ndërtim mesjetar. 22. Shkrim për të verbrit. 23. Përemër pronor. 24. Notë muzikore. 25. Lidhëz. 27. I themi shkurt mamasë. 28. Ato të lehtësojnë jetën. 30. Tis pa zë. 31. Firmë makinash. 33. Errësirë. 34. Lumë dhe shtet në Afrikë. Vertikalisht 1. E vënë tifozët. 2. Moka pa zë. 3. Shef apo 4. Vargmale në Rusi. 5. Emër vajze. 6. Fillon deti. 7. Ushtar në kohën e Turqisë. 9. Kafshë pylli. 11. Shtet amerikanoqendror. 13. Shtet afrikanoverior. 15. Vendndodhja e një partie. 17. Pasthirrmë. 19. Natriumi. 20. Liri pa zë. 21. Vlerë apo dobi. 22. Stil ndërtimi. 24. …me sapun. 26. Kryeqytet evropianoverior. 28. Lidhëzë. 29. Përemër vetor. 31. Targa e kryeqytetit. 32. Fillon ankthi.

Përgjigjet e numrit të kaluar

PATOS-NENA I-KRATER-S NO-AMIN-ZT ORI-BK-EVA KANA-EPIR LIRA-SPIC ODE-AK-KEK NE-KROL-RR D-LONDER-O OMAN-EKRAN

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.