E ardhur nga Bolshoi

Intervista - - POEZI -

U rrite mëndjes sime Ashtu të rrita unë Idhulli i mendimeve I ëndrrave në gjumë ! U rrite si e shenjtë Hyjni si Afërdita Si dhuratë të shtrenjtë Unë, ashtu të rrita ! Jetova mrekullinë Që Zoti më dërgoi Si kryebalerinë E ardhur nga Bolshoi ! Qëndro aty ku je Aty ku mund të çmallem Të mbetesh ti e re Dhe kur unë të zbardhem ! Ndaj..., ti Afërdita Mos eja të më gjesh Sepse si unë të rrita Tani nuk mund të jesh !

BLEDI YLLI

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.