Pyetjet e reja

Intervista - - PYESNI NJERI-TJETRIN -

-Tani që nuk do ketë më “Llotari Amerikane” si do ia bëjmë ne shqiptarët? Egla

- Ne jetojmë në një periudhë ku morali mungon ose më saktë, ku ka morale por janë ose të dalë mode ose tejet të veçantë. Mendimi juaj? Melisa

- Për një martesë ideale nevojitet; një grua e verbër dhe një burrë shurdh! Ju si mendoni ?? Klajdi

-Të lindësh mashkull sot privilegj apo ndëshkim?! Mentori

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.