Të qeshim

Intervista - - ARGETIM -

Horizontalisht 1. Qytet në jug. 5. Jofetar. 8. Kopjim. 10. United Nations. 12. Shtet arab. 13. Serial amerikan. 14. Më mirë syri se ai. 16. Letë ër vajze. 18. ...bari. 20. Mjet transporti. 21. Lloj ngjyre si gurkali. 22. Pije alkoolike si koktej. 23. Firmë kompjuterash. 24. I themi shkurt mamasë. 25. Lidhja e Jashtme e Intelektualë ë rini. 28. Janë ato të rërës. 30. Largohu. 31. Havier..., aktor spanjoll. 33.....Zola, shkrimtar francez. 34. Verdhëz ose... Vertikalisht 3. Prezantuese. 4. Diktator. 5. Fshat në juglindje. liqeni. 9. Enë kuzhine. 11. Shtet në jugperëndim të Afrikës. 13. Poezi e trishtuar, e përvuajtshme. 15. amerikan. 19. Fillon indi. 20. Targë kryeqytetase. 21. Ajo që i mori mendjen Odiseut. 22. Politikan indian. 24. Rrethon shtëpinë. 26. Personazh i legjendave greke. 28. ...jashtë. 29. Skuadër futbolli greke. 31. Bismuthi. 32. Mat pa zë.

Përgjigjet e numrit të kaluar BAST-EDEN A-KORALE-I SP-SARI-EZ TAS-LI-AGA NENE-LAJM KALA-BRAI IMI-LA-APO MA-PARA-TS E-TOJOTA-L TERR-KONGO

10 arësye që aksionet janë më të mira se gratë

1. Sepse mund të kesh sa të duash

2. Sepse i ble dhe i shet kur do.

3. Sepse nuk kanë mama (dhe ti vjehrrë).

4. Sepse, sipas rregullit, nëse i mban për shumë kohë, aq më mirë është.

5. Sepse edhe në mëngjes mund të jenë joshëse.

6. Sepse sa herë të ka thënë një grua: Nga data 8 e muajit të vjen do të kesh në dorë edhe një tjetër si unë, por falas!

t’i paguash pas dy ditësh.

8. Sepse nëse i do edhe një tjetër, mund të dalësh edhe ti i fituar.

9. Sepse askush në një bursë nuk shet 300 gra për të blerë një unazë.

10. Sepse nëse ia jep lekët e tua një burse quhesh investues, nëse ia jep një gruaje quhesh budalla. Keqkuptimi Në oborrin e Lugjit të 14-të, ishte një bufon që bënte shakara shumë të bukura. Një ditë, mbreti, që donte t’ia vinte pak në siklet, i kërkoi të bënte një shaka, justifikimi për të cilën të ishte më i keq se vetë veprimi. Kaluan mjaft ditë. Një pasdite mbreti po shëtiste në kopshtin e tij dhe sheh bufonin që përkëdhelte të pasmet e mbretëreshës. i tërbuar, Luigji i afrohet, e kap për fyti dhe i thotë: “Si guxon! Do të të çoj në gijotinë për këtë që bëre!” “O, mbreti im!” përgjigjet duke buzëqeshur bufoni. “Kujtova se ishit ju!”. Para nuk ka Dy burra po debatonin me zë të lartë në orën 4 të mëngjesit poshtë dritares së një shtëpie. Zgjohet i zoti i shtëpisë dhe fillon t’u bërtasë:

- Pse nuk shkoni more më poshtë të grindeni? Ç’keni që ziheni në orën 4 të mëngjesit dhe na lini pa gjumë?

- Na falni, zotëri, por shoku im dhe unë kemi një mosmarrëveshje dhe meqë u zgjuat, mund të na ndihmoni edhe juve. I them se po t’ju jap 100 mijë euro do të ishin gati të shkonit me mua dhe ai nuk është dakort.

- Shihni more djem, me 100 mijë euro jam dakort..

- E sheh more budalla? B...të gatshme ka plot, para nuk ka!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.