Intervista-Wikileaks

Intervista - - HUMOR -

Ngjarjet e fundit dhe situata e zjarreve në Shqiperi , kanë bërë që aty të përqendrohet e gjithë vëmëndja e opinionit publik. Situata sa vjen dhe bëhët drama nënshtruar qeverinë dhe insti përfshijnë çdo gjë që iu del para ka vënë në alarm edhe drejtorinë e emergjencave civile, Shemsi Prençi, i cili në një dalje publike në televion habiti të gjithë kur në vënd që të përqëndrohej tek situata e zjarreve, më shumë u muar me parashikime tërmetesh. Duke ditur kapacitetin e drejtor Shemsiut ,natyrshëm të lindin dyshime se ideator i atyre deklaratave të frikshme të ishte dikush tjetër. Wikilikeas kësaj here ka rënë në përgjim të bisedës telefonike ndërmjet Shemsi Prençit dhe kryeministrit Rama.

Ja se çfarë u arrit të kapet nga Wikilikeas në bisedën telefonike ndërmjet Ramës dhe vartësit të tij Prençi.

Rama:

Alo, Ahmet…o Ahmet… Alo, kush je? Çfarë Ahmeti thua? I ke rënë gabim. O gomar, jam kryeministri. Dëgjo këtu Ahmet…

Prençi: Rama:

MOS E MERR NI SER IOZ ISH T, MI! LUTE JU Alooo…o

Ministren e Mbrojtjes, shoqen Mimi Kodheli e gjeta në një repart ushatarak, në një qendër qitjeje. Kishte rreshtuar disa ushtarakë përpara disa tabelave. Ata me pistoleta në duar, po bëheshin gati të qëllonin. Pas pak, “Zjarr”, bërtiti Ministrja. Ushtarakët futën armët në brez me të shpejtë, dhe u larguan me “Kthehuniiii, kthehuniiii!” Po ku dë mbeti vetëm dhe ju afrova.

Kaso Kosa: - Përshëndetje shoqja Ministre!

Mimi Kodheli: -Përshëndetje Kaso! Hë ç’kemi? Ç’je munduar në gjithë këtë vapë!

-Kam kapele në kokë dhe nuk e ndjej shumë, ç’është e vërteta. Po ju përse po ju thoshit “kthehuni” atyre ushtarakëve?!

-Si pse? Ju thashë “zjarr” dhe ata kujtuan se mos ju thashë që ka rënë zjarr dhe u larguan. Unë ju dhashë komandën “zjarr”, që të qëllonin me pistoletë...

-Do merrni masa ndaj tyre që nuk zbatuan urdhërin?

-Ç’masa të marr ndaj të gjorëve, mor Kaso. Kanë dy muaj që sa dëgjojnë fjalën “zjarr”, në vend që të qëllojnë me armë, ja

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.