Ura e lidhjes na ndan

Intervista - - POEZI -

Brënda mureve të kështjellës, rri mbyllur dashuria ime. Dhe unë tretem me mendimin, ta shoh vetëm një çast. Si gjahtar i ditës nga jashtë mureve, të kështjellës pres. Të ndesh një vështrim të vetëm !! Pres orë të tëra jashtë derës së hekurt, të rëndë të dashurisë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.