Shkëndijë

Intervista - - POEZI -

Eshtë një botë mes gotash fshehur Ti nuk e di...E si t’a dish. Këtu të gjithë janë krejt të dehur Të mbijetosh, duhet të pish ! Eja pra, ç’pret, në botën time Ku dhe ajri sikur mbyt !... Nuk më rëndojnë mij’ra kujtime Sa më rëndon kujtimi yt ! BLEDI YLLI

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.