Poetit

Intervista - - POEZI -

Vështirë mendimet t’i bësh fjalë E të gjesh dikë t’i thuash. Aq më tepër t’i bësh vargje Edhe shpirt të kesh, t’i shruash ! Disa fjalë nuk dalin lehtë Ndonjëherë dhe shpirti druhet. Vetëm shpirti i një poeti E di dhimbjen, sesi “shkruhet” !

BLEDI YLLI

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.