Jeni të fortë në matematikë?

Intervista - - ARGETIM -

Ndryshimi mes burrit dhe gruas

E dini cili është ndryshimi mes një burri dhe një gruaje:

- Burri ka dy kokë dhe një gojë.

- Gruaja ka dy gojë dhe një kokë. 85 vjeçari Një plak 85 vjeçar shkon tek doktori:

- Doktor, mund të shohësh nëse sperma ime është ende pjellore?

Doktori, duke qeshur nën zë, nxjerr një shishkë nga sirtari dhe ia jep plakut.

- Merre gjyshi, hidh pak spermë dhe sille këtu për analizë.

Plaku ikën dhe kthehet ditën tjetër i zhgënjyer. E lë shishkën bosh mbi tavolinën e doktorit dhe e sheh i dëshpëruar.

- Çfarë ndodhi?- e pyet doktori, duke u përpjekur të mbajë të qeshurën.

- Ç’të të them, doktor? E provova me dorën e djathtë, nuk ndodhi gjë. E provova me të majtën, përsëri asgjë. Pastaj erdhi gruaja dhe e provoi me të dyja duart, më kot. Thirra edhe fqinjën, e provoi edhe ajo me duar, me gojë, po asgjë. Shishja e qelbur nuk u hap që nuk u hap!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.