Valbona Kola: Falja e dashurisë

Intervista - - MUZIKË -

titullohet “Falja e dashurisë”. Teksti i saj është shumë i bukur dhe shpresoj që kjo këngë dhe klip të flasë më mirë për mua.

të thotë të rrezikosh e ndoshta edhe të dështosh. E ke menduar ndonjëherë dështimin?

- Të jem e sinqertë, asnjëherë. Unë kam shumë vite që këndoj në festa, gëzime familjare e lokale live dhe kjo më ka dhënë besim në vetvete që këngët e mia që do sjell do të kenë sukses dhe për këtë jam e sigurtë.

- Valbona, si do ta përkufizoje veten?

- E komunikueshme, modeste, e ndjeshme dhe me karakter të fortë.

- Kujt ia dedikon arritjet e tua deri këtu ku je?

- Normalisht, familjes sime, vetes por edhe publikut tim që më ka bërë pjesë të gëzimeve të tyre.

- Cila është motoja jote në jetë?

- Jam njeri optimist që shikon gjithmonë përpara, pa u ankuar për të shkuarën.

- Si reagon kur të ndodh diçka e pakëndshme?

- Në fillim mërzitem, pastaj mendoj më shumë dhe them se ditë më të mria do vijnë, njerëz jemi edhe na ndodh që të pezmatohemi apo mërzitemi. ( Buzëqesh)

- Dhe së fundi, çfarë mbeti pa thënë në këtë intervistë?

- Mendoj se i thamë të gjitha, për momentin. Në të vër- tetë, u ndjeva mirë në këtë rrëfim timin të sinqertë. Unë jam një lexuese e rregullt e gazetës “Intervista” dhe përfitoj nga rasti t’ju shpreh urimet e mia më të sinqerta.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.