Sa larg

Intervista - - POEZI -

Sa vite larg kanë ikur , nën heshtjen mediton , pritjen e mërzitur me mall e shtrëngon... Pak nga vetja jote , fshihet në hapësirë , por nuk ndihesh i lirë . Ahh, sa larg ke shkuar, e djeshma dhe e sotmja s’të kthejnë dot, ulur rri vetmuar nën ca pika lot. Të ndihesh i gjallë , i dobët përsëri , ngreh kokën tek Zoti , Me shpresën e dikurshme, shkel në tortuar , përplasesh me të tashmen, si kurrë më parë. Ja sa larg , përsëri shumë larg dhe një mall.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.