Brenga ime

Intervista - - POEZI -

Sytë e mi prehen mbi dallgët e tua. Nisim bisedën të dy kuvendojmë!!.. Në heshtje të them brengën e shpirtit. Tek ty Det!!..,besoj dhembjen e zemrës. Plagën më freskon,këtë fund gusht. Nënën lashë përtej detit, të vetme, Lashë ëndërrat,gëzimet,gjysmën e frymës sime. Erdha me gjysmën e frymës së mbetur, Të them brengën time, sot këtu. Dhe ti dallgën ngrite më përkëdhele, Hëna dritë lëshoi mbi fytyrën time.!! Sytë ula lotët të fsheh,një dorë mbi sup,më përmendi, Ishte e vogla vajza ime....

Selanik

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.