Oxhaku im

Intervista - - POEZI -

Dy piktura në mur varur, gjithë cerga gjithë tym, Ky oxhaku kohë më parë na pushtonte fort në gji, Oh, ç’mu dogj dhe zemra ime, u bë shkrumb, u përvëlua, U dogj kongjill, u bë hi, u shkretua...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.