Gërmat bashkoj

Intervista - - POEZI -

Nëse një ditë për ty do të shkruaj dhe ti padashur do ta lexosh kur sa të desha …,do ta kuptosh ! do zhytesh thellë në vargun tim

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.