Pyetjet e reja

Intervista - - PYESNI NJERI-TJETRIN -

-Mendoni edhe ju se këta që vrasin njerëz duhet të dënohen me burgim të përjetshëm? Unë mendoj që jetën na i ka dhënë Zoti e nuk mund të na i mari njeri. Hendi

- Nëse nuk jemi të aftë të ndjejmë dashuri për veten, përse duhet të mendojmë se diku, ndodhet dikush që do ndjejë dashuri për ne? Lajda

- Çmendim keni për këta njerëzit që kanë 2 facebook? Fisniku - Një femër e vërtetë lulëzon kur ka dashuri, stabilitet dhe siguri në jetën e saj. Atëherë ajo bëhet e mirë, e butë dhe rrezatuese... Ju si mendoni? Merita-Cili është suksesi më i madh që mund te arrijë një njeri? Klodi

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.