Tramp i shkruan Ramës: Të pres në Amerikë

Intervista - - HUMOR -

për herë të parë publike që vetëm një njeri më dha ndihmesën kryesore në të të duket e habitshme kur ta marrësh vesh se kush është ai, por nuk po e zgjas me tepër se nuk dua të zgjas ankthin tënd. Nëse ti nuk do kishe bërë atë deklaratë në CNN ku më akuzoje si fatkeqësi e isha President. Bota arriti më në fund të përkthente orientimin tënd në zgjedhje dhe bëri që të ndikojë jashtë mase tek - ka e dëgjoi lutjen tënde dhe vërshoi drejt kutive të votimit duke e nxirë më shumë se ç’ishte Obamën, ose më saktë atë që ti e cilësoje udhërrëfyesin tënd. Pra, me gojën plot dhe me dorën në zemër siç e kemi ne amerikanët, dua të të falenderoj dhe të premtoj se do të ta kthej dhe. Donaldin, dmth atë që ke aty, për atë kinezin e vogel e kam, Lunë, e ke në dispozicion për çdo gjë. Ai është zëri im aty, ose thënë ndry ke merak hashashin, por mos e vra prejardhja do mbajë lidhje të forta me ndihmësambasadorin aty. Do bëj përr - përr disa herë gjasme se Amerika është kundër drogës, por ti mos e rruaj fare…

sjellin majë hundës. Duke e mbyllur letrën, dua që të të kujtoj se është letër që e dimë dhe e lexojmë vetëm ne të dy. Uroj që ata të ëikilikeas mos na bien në qafë kësaj here dhe të na e bejnë publike, pasi do më rrezikohej seriozisht mandati i dytë. Të uroj punë të mbarë të Parlamentit

Të përqafoj dhe pres me padurim përgjigjen tënde. P.S. Mora vesh se këto ditë do vish në SHBA për një simpozium që organizon OKB. Të pres nga shtëpia të bëjmë një lojë basketbolli pasi të kam blerë dhe një top me ngjyrë mavi. Sinqerisht miku jot, Donald Trump.

Ai nuk po u besonte syve kur e lexoi dhe me vrap duke bërtitur nëpër shkallë nxitoi për tek Rama. Nuk kishte surprizë më të bukur për t derën dhe pa se Rama ishte me kurriz duke çatuar me Bashën. « Ramë, », - - « Çfarë ke që bërtet mor budalla se më trembe Bashën nga ana tjetër e çatit. Sa herë të kam thënë të trokasësh kur të hysh bren »

-Letra shoku Ramë, letra. Ai, i madhi i botës, ai që ti lusje Zotin -

Atë ç ‘e ka emrin…stilolapsin dhe shkruaji vetëm dy fjalë. Po vetëm dy fjalë, aman. Thjesht që letrën e morëm dhe të falenderojmë. Kaq. Ta tërbojmë pak Trapin, Trampin doja të thoja hahaha. Ose prit se po e shkruaj vetë se ty ta njeh shkrimin. Dear Trump, Letrën tënde e mora. U gëzova shumë që unë u gëzova. Do gëzohet - zuar, por tani po luan jashtë. Po, do vij javën tjetër në Amerikë, por nuk e di a do kem kohë të të takoj, pasi kam nja dy ekspozita të miat. Po ti mos u mërzit o burrë edhe sikur mos - lamenti. Po të kesh kohë më ndiq si do dukem nesër. Mos harro hidhi dhe një sy kollares sime. Ma ka fal Vuçiçi para një jave. Rama!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.