Intervista-Wikileaks

Intervista - - HUMOR -

Intervistës së Ramës që dha për CNN në mes të Amerikës nuk ka për t’u harruar kurrë. T’i thuash kandidatit për President të Amerikës si e keqja më e madhe e mundshme fortë për të mos thënë e çmendur. Po ja qe kryeministri ynë jo vetëm të duan më shumë ata që i shan se sa ata që i përkrah dhe i mban afër. Kur të gjithë prisnin që Tramp t’i jepte mbështetje opozitës, një letër drejt kreut të qeverisë shqiptare. Kjo letër kaq sekrete mund t’iu shpëtonte të gjithëvë, por jo ëikilikeas-it. Në dorën tonë ra letra top sekret që Trump i dërgonte Ramës. Ja, se çfarë shkruhej në atë letër: Dear Rama, nukleare koreano - veriore kjo letër dhe do të të prishë qetësinë e këtyre ditëve që edhe opozita të ka lënë re akoma më shumë pa të shkruar, por ma bëj hallall se jam marrë pak me Kimin dhe Putinin. Kimi sepse po ma çan trapin dhe Putinin që po ma akuzojnë sikur më ka ndihmuar mua të zgjidhem President. Dear Rama, Unë ja di për nder dhe e bëj sot

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.